Home > Kijktip

Shrinking

Harrison Ford steelt de show in zijn eerste grote tv-rol

Article header image
  • Apple TV+ logo

Alleen al Harrison Ford maakt deze dramady de moeite van het kijken meer dan waard. Ford speelt op 80-jarige leeftijd zijn eerste grote tv-rol als therapeut en hij steelt als ouwe brompot de show. Ook de andere personages zijn sympathiek en vooral het gekibbel tussen de verschillende therapeuten is vermakelijk. De serie werd geschreven door het team van Ted Lasso en als je die serie leuk vond, kun je deze vast ook waarderen.

Therapeut Jimmy (Jason Segel) verloor een jaar geleden zijn vrouw en besluit daarom zijn werk heel anders aan te pakken. Om tijd te besparen vertelt hij vanaf nu zijn cliënten precies wat hij denkt en dat heeft niet altijd het juiste effect. Harrison Ford is een collega-therapeut die net te horen heeft gekregen dat hij de ziekte van Parkinson heeft. Hij probeert weer een band te krijgen met de familie en vrienden van wie hij vervreemd is geraakt.

Shrinking direct kijken / streamen

Shrinking is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Shrinking is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Lukita Maxwell, Michael Urie en Luke Tennie. De serie duurt 37 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct Shrinking kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een rouwende therapeut begint de regels te overtreden en vertelt zijn cliënten precies wat hij denkt. Hij negeert zijn opleiding en ethiek en merkt dat hij enorme, tumultueuze veranderingen aanbrengt in het leven van mensen, inclusief dat van hemzelf.

Genre

Komedie

Lengte

±37m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 10 afleveringen 2023
2 12 afleveringen 2024

Regisseur

James Ponsoldt

Cast

Lukita Maxwell, Michael Urie, Luke Tennie, Harrison Ford, Jason Segel, Christa Miller, Jessica Williams