Home > Kijktip

The Suspect

Aidan Turner in een ongeloofwaardige maar heel vermakelijke misdaadthriller

Article header image
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo
  • Canal+ logo

Deze vijfdelige misdaadthriller naar het boek van Michael Robotham zit zo vol overduidelijke aanwijzingen, vreemde toevalligheden, misleidende hints en onlogische wendingen dat het komisch wordt. Ongewild leef je mee met de wanhopige Joe, de 'suspect' uit de titel, zich steeds verder in de nesten werkt. Aidan Turner doet het prima in de hoofdrol, net als Shaun Parkes als detective Ruiz, die beter een andere baan had kunnen kiezen.

In hun onderzoek naar de gruwelijke moord op een jonge vrouw vragen rechercheurs Vince Ruiz en Riya Devi advies aan klinisch psycholoog Joe O'Loughlin. Joe komt naar het mortuarium en gedraagt zich er meteen een tikje verdacht. Als vervolgens blijkt dat hij het slachtoffer kent, wordt hij de voornaamste verdachte in de moordzaak. Met de politie op de hielen moet Joe zijn onschuld bewijzen.

The Suspect direct kijken / streamen

The Suspect is te kijken/streamen op (o.a.) NPO Start logoNPO Start, NLZIET logoNLZIET en Canal+ logoCanal+. The Suspect is een serie binnen de genres Drama, Mysterie en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Bobby Schofield, Uma Warner en Imogen Daines. De serie duurt 49 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct The Suspect kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Dokter Joseph O'Loughlin lijkt het perfecte leventje te leven in zowel zijn werk- als privéleven. Maar ineens komt zijn hele leven ondersteboven te staan.

Genre

Drama - Mysterie - Thriller

Lengte

±49m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 5 afleveringen 2022

Regisseur

James Strong

Cast

Bobby Schofield, Uma Warner, Imogen Daines, Tom McKay, Tara Lee, Aidan Turner