Home > Kijktip

The Recruit

Goed voor een paar hele leuke avonden voor de buis

Article header image
  • Netflix logo

Het leven van Owen Hendricks wordt totaal op zijn kop gezet als hij in zijn eerste week bij de CIA ontdekt dat voormalig informant Max Meladze plannen heeft geheimen van de CIA te onthullen. Owen raakt samen met de gevaarlijke Max rap verstrikt in de gevaarlijke wereld van politiek en criminelen.

Je hebt van die series die gemaakt zijn om te bingen en The Recruit is er daar zeker eentje van. Hoofdrolspeler Noah Centino is sympathiek genoeg om lang naar te kijken, er is lekker veel actie en er valt nog wat te lachen ook. The Recruit is geen vijfsterren serie maar je hebt er geheid een paar leuke avonden mee.

The Recruit direct kijken / streamen

The Recruit is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. The Recruit is een serie binnen de genres Actie, Avontuur en Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Vondie Curtis-Hall, Noah Centineo en Laura Haddock. De serie duurt 52 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct The Recruit kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een jonge advocaat bij de CIA raakt verstrikt in gevaarlijke internationale machtspolitiek wanneer een voormalige collega de aard van haar langdurige relatie met het bureau dreigt bloot te leggen, tenzij ze haar vrijspreken van een ernstig misdrijf.

Genre

Actie - Avontuur - Misdaad

Lengte

±52m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 8 afleveringen 2022

Regisseur

Doug Liman

Cast

Vondie Curtis-Hall, Noah Centineo, Laura Haddock, Kristian Bruun, Fivel Stewart, Daniel Quincy Annoh, Colton Dunn, Aarti Mann