Home > Kijktip

Bestseller Boy

Sympathiek portret van een ontluikend schrijver

Article header image
  • Videoland logo
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo

Na De belofte van Pisa verfilmde Norbert ter Hall opnieuw een autobiografisch boek van Mano Bouzamour, en opnieuw speelt Shahine El-Hamus heel overtuigend een versie van de auteur. Het verhaal van de jonge schrijver die het probeert te maken in de literaire wereld wordt meeslepend verteld, met veel ruimte voor romantiek, relaties en passie. Amsterdam mag weer volop schitteren in deze serie, en dat wordt na een tijdje een beetje vermoeiend voor de 17 miljoen Nederland die niet in de hoofdstad wonen.

De Marokkaans-Nederlandse twintiger Momo Zebbi (El-Hamus) heeft zijn eerste boek geschreven, maar het vinden van een uitgever is nog niet zo makkelijk. Na een aantal afwijzingen vindt hij iemand die in hem gelooft en kan het grote literaire avontuur beginnen. Ondertussen heeft Momo een problematische verhouding met zijn conservatieve familie en een ontluikende relatie met Fina (Frieda Barnhard).

Bestseller Boy direct kijken / streamen

Bestseller Boy is te kijken/streamen op (o.a.) Videoland logoVideoland, NPO Start logoNPO Start en NLZIET logoNLZIET. Bestseller Boy is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Zouzou Ben Chikha, Shahine El-Hamus en Sabri Saddik. De serie duurt 41 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.0. Direct Bestseller Boy kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De Marokkaans-Nederlandse Mano Bouzamour beweegt zich tussen twee culturen, zijn plotselinge succes als schrijver en zijn Amsterdamse identititeit.

Genre

Komedie

Lengte

±41m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 8 afleveringen 2022

Regisseur

Norbert ter Hall

Cast

Zouzou Ben Chikha, Shahine El-Hamus, Sabri Saddik, Nadia Abdelouafi, Hanine el Behiri, Gijs Blom, Frieda Barnhard, Ayman Benali