Home > Kijktip

See How They Run

Een sympathiek misdaadmysterie waarin de cast zich lekker kan uitleven

Article header image
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • NLZIET logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Met een nostalgische Engelse sfeer vertelt dit komische misdaadmysterie een Agatha Christie-achtig verhaal dat helemaal draait om een van de bekendste werken van de misdaadschrijfster. De plot is lekker mal en de vertolkingen - met Sam Rockwell en Saoirse Ronan in de hoofdrollen - zijn heerlijk overdreven.

In 1953 krijgt de feestelijke honderdste uitvoering van Agatha Christies toneelstuk The Mousetrap een akelig einde als de regisseur wordt vermoord. De ervaren rechercheur Stoppard en zijn groene maar leergierige rechterhand Stalker werpen zich op de zaak. Ze stuiten op een hoog opgelopen ruzie rond de verfilming van het toneelstuk.

See How They Run direct kijken / streamen

See How They Run is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Disney+ logoDisney+ en NLZIET logoNLZIET. See How They Run is een film binnen de genres Komedie en Mysterie. met in de hoofdrol o.a. Sam Rockwell, Saoirse Ronan en Adrien Brody. De film duurt 1 uur 39 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.5. Direct See How They Run kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Het is het West End van Londen in de jaren 50 van de 20e eeuw voor een filmversie van een succesvol toneelstuk dat abrupt wordt stilgelegd als een belangrijk lid van de crew wordt vermoord. Als levensmoede inspecteur Stoppard en zijn gretige, nieuwe partner, agent Stalker, de zaak aannemen, komen de twee in een vreemd moordonderzoek in de glamoureuze, verderfelijke wereld van het theater. Hoe verder ze vorderen in hun moordonderzoek, hoe meer ze inzien dat ze in groot gevaar komen.

Genre

Komedie - Mysterie

Lengte

1u 39m

Releasejaar

2022

Regisseur

Tom George

Cast

Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Ruth Wilson, Reece Shearsmith, Harris Dickinson, Charlie Cooper, Pippa Bennett-Warner, Pearl Chanda, Sian Clifford, en meer...