Home > Kijktip

Bodies Bodies Bodies

Halina Reijn neemt Generation Z op de hak in goeie horrorcomedy

Article header image
  • Prime Video logo
  • Viaplay logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Met deze horrorsatire regisseerde Halina Reijn een bijzonder genietbare film waarin onuitstaanbare types elkaar naar het leven staan. De onhebbelijkheden van de Instagramgeneratie worden genadeloos op de hak genomen en er wordt heerlijk geacteerd, met name door Rachel Sennott (Shiva Baby) en Pete Davidson (Bupkis). Helaas moet die laatste al snel afhaken.

Bee en Sophie gaan naar een feestje in het luxe huis van de ouders van David, waar ook Emma, Alice, Greg en Jordan zijn uitgenodigd. Na het nuttigen van nogal wat drank en drugs besluiten de feestgangers een moordspelletje te spelen, maar als er een storm losbarst en de stroom uitvalt beginnen er écht doden te vallen.

Bodies Bodies Bodies direct kijken / streamen

Bodies Bodies Bodies is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Viaplay logoViaplay en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Bodies Bodies Bodies is een film binnen de genres Horror, Komedie en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Amandla Stenberg, Maria Bakalova en Myha'la Herrold. De film duurt 1 uur 34 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.2. Direct Bodies Bodies Bodies kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een groep rijke twintigers vertrekt naar een afgelegen landgoed om daar een feestje te houden, terwijl een orkaan rond raast. Ze spelen een spel dat twee van hen de rol van moordenaar op zich nemen en de rest van hen moet ontsnappen. Alles is leuk en wel, totdat de feestgangers daadwerkelijk dood worden gevonden.

Genre

Horror - Komedie - Thriller

Lengte

1u 34m

Releasejaar

2022

Regisseur

Halina Reijn

Cast

Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Myha'la Herrold, Rachel Sennott, Chase Sui Wonders, Lee Pace, Pete Davidson, Conner O'Malley