Home > Kijktip

Star Trek: Strange New Worlds

Ga op avontuur met captain Pike en de bemanning van de USS Enterprise

Article header image
  • Ziggo logo
  • SkyShowtime logo

De originele serie uit de jaren zestig is voor veel Star Trek-fans onovertroffen. Dit nieuwe hoofdstuk toont wat er voorafging aan het tijdperk van captain Kirk, toen Christopher Pike (een perfecte gecaste Anson Mount) aan het roer stond van de Enterprise. Een zeer geslaagde ode aan hoe het allemaal begon.

Captain Christopher Pike heeft een blik in de toekomst kunnen werpen en weet dat hij een gruwelijke dood zal sterven. Dit geeft de rebelse gezagvoerder een uniek perspectief op zijn ontdekkingsmissie. Hij vertrouwt op zijn rechterhand Una Chin-Riley (Rebecca Romijn) en de nog jonge Spock (Ethan Peck).

Star Trek: Strange New Worlds direct kijken / streamen

Star Trek: Strange New Worlds is te kijken/streamen op (o.a.) Ziggo logoZiggo en SkyShowtime logoSkyShowtime. Star Trek: Strange New Worlds is een serie binnen de genres Actie, Avontuur en Sciencefiction. met in de hoofdrol o.a. Melissa Navia, Ethan Peck en Christina Chong. De serie duurt 54 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.3. Direct Star Trek: Strange New Worlds kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Kapitein Christopher Pike en de bemanning van de USS Enterprise verkennen nieuwe werelden in de 23e eeuw.

Genre

Actie - Avontuur - Sciencefiction

Lengte

±54m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 10 afleveringen 2022
2 10 afleveringen 2023

Regisseur

Akiva Goldsman, Chris Fisher

Cast

Melissa Navia, Ethan Peck, Christina Chong, Rebecca Romijn, Celia Rose Gooding, Rong Fu, Jess Bush, Babs Olusanmokun, Anson Mount, Adrian Holmes, en meer...