Home > Kijktip

Men

Fascinerend maar akelig: deze film van Alex Garland is niet voor iedereen

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Film1   logo
  • MeJane logo

Als scenarist (28 Days Later, Sunshine) en regisseur (Ex Machina, Civil War) weet Alex Garland altijd te fascineren. Met Men leverde hij een film af die zowel positieve als negatieve reacties uitlokte. Wat begint als een psychologisch drama krijgt langzaam enge trekjes en dat is nog maar een voorbode van wat er gaat komen. Hoofdrolspeler Jessie Buckley is weer fantastisch en Rory Kinnear vult haar op alle mogelijke manieren aan.

Na de schokkende dood van haar manipulatieve man neemt Harper Marlowe (Buckley) wat tijd voor zichzelf. Ze huurt een luxe B&B op het platteland, maakt kennis met de excentrieke eigenaar (Kinnear) en gaat op verkenning in het bos. Vanaf dat moment heeft Harper een reeks vreemde, beangstigende en bedreigende ontmoetingen met diverse lokale mannen.

Men direct kijken / streamen

Men is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. Men is een film binnen de genres Drama, Fantasy en Horror. met in de hoofdrol o.a. Jessie Buckley, Rory Kinnear en Paapa Essiedu. De film duurt 1 uur 40 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.1. Direct Men kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Na de dood van haar ex-man trekt Harper zich terug uit Londen en vlucht naar het Britse platteland en verschuilt zich in een afgelegen landhuis. Haar rust wordt ruw verstoord, wanneer ze vermoedt dat een vreemde man haar stalkt.

Genre

Drama - Fantasy - Horror

Lengte

1u 40m

Releasejaar

2022

Regisseur

Alex Garland

Cast

Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu, Gayle Rankin, Sarah Twomey, Zak Rothera-Oxley, Sonoya Mizuno