Home > Kijktip

The Real Housewives of Amsterdam

Deze protserige geldzakken zijn niet voor de poes

Article header image
  • Videoland logo

Huisvrouwen zijn deze dames niet bepaald en een saai leventje hebben ze allerminst. Hun extravagante leven staat in het teken van glitter, glamour en geruzie. Heel veel geruzie. De Nederlandse versie van het internationale succesnummer is voor de liefhebber.

In deze Nederlandse realityserie worden zeven verschillende 'high society' huisvrouwen uit Amsterdam gevolgd. Ze hebben allemaal een succesvolle onderneming, maar maakt dat succes en het geld echt zo gelukkig? Ze nemen geen blad voor de mond en dat zorgt af en toe voor verhitte discussies.

The Real Housewives of Amsterdam direct kijken / streamen

The Real Housewives of Amsterdam is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. The Real Housewives of Amsterdam is een serie binnen het genre Reality. met in de hoofdrol o.a. Tamara Elbaz, Susanna Klibansky en Maria Tailor. De serie duurt 49 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.9. Direct The Real Housewives of Amsterdam kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Zeven succesvrouwen uit de high society van de hoofdstad worden op de voet gevolgd.

Genre

Reality

Lengte

49m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 9 afleveringen 2022
2 13 afleveringen 2023

Regisseur

Matthijs Heesemans

Cast

Tamara Elbaz, Susanna Klibansky, Maria Tailor, Kimmylien Nguyen, Hella Huizinga, Djamila Celina Melcherts, Cherry-Ann Person