Home > Kijktip

Inside Man

Briljante professor in dodencel en sympathieke koster op ramkoers

Article header image

De komische thrillerserie Inside Man is op sommige momenten totaal ongeloofwaardig maar dat mag de pret niet drukken. De vier afleveringen binge je gegarandeerd in één keer uit omdat je per se wil weten hoe het verhaal afloopt. Dat beide hoofdrolspelers grandioos zijn, helpt de zaken ook.

Jefferson Grieff is een briljante professor in de criminologie die in Amerika in de dodencel zit voor de moord op zijn vrouw. Harry Watling is een sympathieke koster in een klein plaatsje in Engeland. De zoon van Harry heeft bijles van een wiskundelerares die spoorloos verdwijnt. De gebeurtenis brengt beide mannen samen.

Inside Man direct kijken / streamen

Inside Man is een serie binnen de genres Drama, Mysterie en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Stanley Tucci, Dolly Wells en Lydia West. De serie duurt 59 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.6. Direct Inside Man kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Op een trein in Engeland zoekt een journalist naar een verhaal. Een Amerikaanse gevangene, die ter dood is veroordeeld, zoekt verzoening naarmate zijn executie nadert. In een rustig Engels dorpje haalt een pastoor de wiskundeleraar van zijn zoon op van het station. Alle vier raken verwikkeld in een dilemma waarbij één van hen een moord kan plegen.

Genre

Drama - Mysterie - Thriller

Lengte

±59m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 4 afleveringen 2022

Regisseur

Paul McGuigan

Cast

Stanley Tucci, Dolly Wells, Lydia West, Lyndsey Marshal, Louis Oliver, Atkins Estimond, Dylan Baker, Mark Quartley, Tilly Vosburgh, Simon Delaney, en meer...