Home > Kijktip

Bullet Train

Brad Pitt rekent in smakelijke actiefilm af met een trein vol ongure types

Article header image
  • Prime Video logo
  • HBO Max logo
  • Viaplay logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Bullet Train viel lang niet in de smaak bij alle recensenten, maar die hebben niet goed gekeken want deze film is kleurrijk, snel, grappig en heeft Brad Pitt, bij wie het plezier er aan alle kanten vanaf spat. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Tangerine en Lemon, de grappigste huurmoordenaars sinds tijden.

Pitt speelt een crimineel met de opvallende bijnaam Lady Bug. Hij moet nog een laatste klus klaren voordat hij met pensioen kan. Zoals dat gaat met laatste klussen, loopt alles mis. Ladybug moet een zilveren koffer stelen in de hogesnelheidstrein van Tokio naar Kyoto, maar hij is duidelijk niet de enige die die opdracht heeft gekregen.

Bullet Train direct kijken / streamen

Bullet Train is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, HBO Max logoHBO Max en Viaplay logoViaplay. Bullet Train is een film binnen de genres Actie, Komedie en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Brad Pitt, Joey King en Aaron Taylor-Johnson. De film duurt 2 uur 07 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.3. Direct Bullet Train kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De ongelukkige huurmoordenaar Ladybug is vastbesloten om zijn klus dit keer rustig aan te pakken, nadat er teveel opdrachten uit de hand liepen. Het lot heeft andere plannen, want zijn laatste missie op een hogesnelheidstrein zorgt ervoor dat hij oog in oog komt te staan met dodelijke tegenstanders. Ze hebben allemaal verschillende opdrachten, maar zijn toch op de één of andere manier met elkaar verbonden.

Genre

Actie - Komedie - Thriller

Lengte

2u 07m

Releasejaar

2022

Regisseur

David Leitch

Cast

Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Bad Bunny, Sandra Bullock, Zazie Beetz, en meer...