Home > Kijktip

11.22.63

Deze degelijke tijdreisserie stelt een boeiende vraag: wat als…?

Article header image
  • Prime Video logo

Stephen King is natuurlijk vooral bekend om zijn horrorverhalen, maar het boek waarop deze achtdelige serie werd gebaseerd is pure sciencefiction. Wat als je terug in de tijd kon reizen om een groot onrecht ongedaan te maken? Het idee wordt slim uitgewerkt met een leuke cast en James Franco in de hoofdrol.

Docent Jake Epping (Franco) krijgt een bericht van zijn oude vriend Al, die een bijzonder verhaal heeft. Al heeft een tijdportaal ontdekt waardoor je in het jaar 1960 kunt stappen. Hij wil dat Jake het gebruikt om de moord op president John F. Kennedy te voorkomen. Dat betekent wel dat Jake drie jaar lang undercover zal moeten om zijn missie te plannen.

11.22.63 direct kijken / streamen

11.22.63 is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. 11.22.63 is een serie binnen de genres Drama, Mysterie en Romantiek. met in de hoofdrol o.a. Sarah Gadon, Chris Cooper en Daniel Webber. De serie duurt 1 uur 20 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct 11.22.63 kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Jake reist terug in de tijd om de moord op John F. Kennedy te voorkomen. Er gebeuren echter al snel merkwaardige en angstaanjagende dingen als blijkt dat het verleden niet veranderd wil worden.

Genre

Drama - Mysterie - Romantiek

Lengte

±1u 20m

Releasejaar

2016

Seizoenen

1 8 afleveringen 2016

Regisseur

Kevin Macdonald

Cast

Sarah Gadon, Chris Cooper, Daniel Webber, Lucy Fry, George MacKay, T.R. Knight, Josh Duhamel, Cherry Jones, Kevin J. O'Connor, Stephen King, en meer...