Home > Kijktip

The Devil's Hour

Deze bovennatuurlijke misdaadserie is lekker spooky en perfect om te bingen

Article header image
  • Prime Video logo

Dankzij een onheilspellende sfeer, een verhaal vol geheimzinnige gebeurtenissen en sterke personages is The Devil's Hour uitermate bingewaardig. De vorm en het tempo kennen we van talloze Britse misdaadseries, terwijl de bovennatuurlijke verhaallijn aan elkaar hangt van elementen uit Amerikaanse horrorfilms. Die combinatie werkt super, want je blijft kijken. Een tweede seizoen kon niet uitblijven en naar verluidt zal seizoen 3 de serie afronden.

Lucy Chambers (Jessica Raine) heeft een zware baan als sociaal werker en kan haar nachtrust goed gebruiken, maar iedere nacht om precies 3.33 uur wordt ze wakker van een angstaanjagende nachtmerrie. Haar zoontje Isaac is emotioneel teruggetrokken en baart Lucy zorgen, en dan is er ook nog een losgeslagen kindermoordenaar aan het werk. Alles lijkt verband te houden met Gideon Shepherd (Peter Capaldi), een crimineel die onmogelijk veel lijkt te weten over het verleden en de toekomst.

The Devil's Hour direct kijken / streamen

The Devil's Hour is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. The Devil's Hour is een serie binnen het genre Thriller. met in de hoofdrol o.a. Nikesh Patel, Peter Capaldi en Phil Dunster. De serie duurt 59 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.6. Direct The Devil's Hour kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Lucy wordt elke nacht gewekt door angstaanjagende visioenen om precies 3.33 uur: het uur van de duivel. Wanneer Lucy's naam op onverklaarbare wijze in verband wordt gebracht met een reeks brute moorden in het gebied, zullen de antwoorden die haar al die jaren zijn ontgaan, eindelijk in beeld komen.

Genre

Thriller

Lengte

±59m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 6 afleveringen 2022
2 6 afleveringen 2024

Regisseur

Johnny Allan

Cast

Nikesh Patel, Peter Capaldi, Phil Dunster, Rhiannon Harper-Rafferty, Jessica Raine, Benjamin Chivers, Caroline O'Neil, Carys Gaylor, Cecilia Blair, Harley Broomfield, en meer...