Home > Kijktip

The Old Man

In de thrillerserie The Old Man speelt Jeff Bridges een taaie knakker op de vlucht

Article header image
  • Disney+ logo

In deze actiethrillerserie spelen Jeff Bridges en John Lithgow twee veteranen die nog een appeltje met elkaar te schillen hebben. Na de ijzersterke eerste aflevering kiest de serie een wat conventioneler pad, maar hij blijft interessant. Door de covid-epidemie, gezondheidsproblemen van Bridges en de Hollywoodstakingen laat het tweede seizoen al een tijdje op zich wachten.

Dan Chase (Bridges) werkte voor de CIA en diende in Afghanistan, maar heeft gebroken met zijn verleden en leeft al dertig jaar onder een schuilnaam. Nadat hij een inbreker doodt, slaat hij op de vlucht. Chase huurt een kamer van Zoe McDonald (Amy Brenneman), die ongewild wordt meegesleurd in zijn geheime bestaan. Ondertussen zit FBI-agent Harold Harper (Lithgow) hem op de hielen.

The Old Man direct kijken / streamen

The Old Man is te kijken/streamen op Disney+ logoDisney+. The Old Man is een serie binnen de genres Actie, Drama en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Amy Brenneman, Bill Heck en Chris Gann. De serie duurt 1 uur 04 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.6. Direct The Old Man kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Dan Chase is tientallen jaren geleden ontsnapt aan de CIA en leidt sindsdien een afgezonderd bestaan. Wanneer een huurmoordenaar probeert Chase uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, vrede moet sluiten met zijn verleden.

Genre

Actie - Drama - Thriller

Lengte

±1u 04m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 7 afleveringen 2022

Regisseur

Jon Watts

Cast

Amy Brenneman, Bill Heck, Chris Gann, E.J. Bonilla, Gbenga Akinnagbe, Graham Scott Littlefield, Herbert Russell, Hiam Abbass, Alia Shawkat, Jeff Elam, en meer...