Home > Kijktip

Everything Everywhere All at Once

Ga rustig zitten en laat deze Oscarwinnaar over je heen komen

Article header image
  • Prime Video logo
  • Apple TV logo
  • Film1   logo
  • MeJane logo
  • Canal+ logo

Everything Everywhere All At Once is een idiote, kleurrijke, overdonderende ervaring waarin wasserette-eigenaresse Evelyn Wang zich (met of zonder worstenvingers) een weg baant door allerlei werelden om haar dochter en de wereld te redden maar in de kern gaat de film over relaties, dromen en teleurstellingen.

Evelyn Wang voelt zich een gevangene in haar eigen leven. Het breekpunt komt wanneer een belastingdienstmedewerker Evelyn en haar man doodleuk vertelt dat hun wasserette failliet dreigt te gaan. Die ervaring leidt tot een reis langs talloze werelden waarin Evelyn telkens compleet iemand anders is

Everything Everywhere All at Once direct kijken / streamen

Everything Everywhere All at Once is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Apple TV logoApple TV en Film1   logoFilm1 . Everything Everywhere All at Once is een film binnen de genres Actie, Avontuur en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Michelle Yeoh, Stephanie Hsu en Ke Huy Quan. De film duurt 2 uur 19 minuten . Direct Everything Everywhere All at Once kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De wasserette van Evelyn bevindt zich op de afgrond van faillisement, het huwelijk met haar slappe man Waymond dreigt op de klippen te lopen en daarboven op heeft ze ook een stroeve relatie met haar veroordelende vader Gong Gong en dochter Joy. Alsof het geconfronteerd worden met een midlife crisis nog niet erg genoeg is, moet ze zich voorbereiden op een ontmoeting met een nare belastingambtenaar. De bureaucraat verliest langzaam haar geduld en wanneer een onverklaarbare scheur in de ruimte en tijd Evelyn blootstelt aan meerdere universums moet ze een keus maken tussen haar saaie leven en eentje gevuld met gevaar en enorme verantwoordelijkheid.

Genre

Actie - Avontuur - Komedie

Lengte

2u 19m

Releasejaar

2022

Regisseur

Dan Kwan, Daniel Scheinert

Cast

Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, James Hong, Tallie Medel, Jenny Slate, Harry Shum Jr., Biff Wiff, Anthony Molinari, en meer...