Home > Kijktip

Een Jaar Van Je Leven

365 dagen van je leven verkwisten voor een miljoen euro

Article header image
  • Videoland logo

Als je een echte realityfan bent mag je deze show niet missen. Je moet er heel wat vrije tijd voor opofferen, maar wordt dan wel getrakteerd op de mooiste vriendschappen, heftigste ruzies, vurigste romances en sluwste bondjes.

Veertig kandidaten moeten een jaar overleven in een loods met basisvoorzieningen. Degene die dit het langst volhoudt kan een miljoen euro winnen. De rest gaat met lege handen huiswaarts. Er staat dus heel wat op het spel. Wie is te vertrouwen en bij wie kun je maar beter achterdochtig blijven?

Een Jaar Van Je Leven direct kijken / streamen

Een Jaar Van Je Leven is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. Een Jaar Van Je Leven is een serie binnen de genres Reality en Spel. met in de hoofdrol o.a. Kenzy van der Velden, Johan van der Woude en Jerrold Koorndijk. De serie duurt 26 minuten . Direct Een Jaar Van Je Leven kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Veertig kandidaten strijden om de prijs van 1 miljoen euro. Op de locatie waar ze verblijven, zijn alleen basisvoorzieningen. Door opdrachten te doen, kunnen ze geld verdienen voor de huishoudpot. Is die leeg, dan kunnen ze de prijzenpot van 1 miljoen euro aanspreken. De winnaar gaat daardoor aan het einde van het jaar wel met een lagere prijs naar huis. Door het spelen van eliminatieopdrachten wordt de groep steeds kleiner en de kans op de prijzenpot groter.

Genre

Reality - Spel

Lengte

26m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 255 afleveringen 2022

Cast

Kenzy van der Velden, Johan van der Woude, Jerrold Koorndijk, Jeffrey van der Meer, Jasper Iwema, Janet van der Woude, Jan Willem Valk, Isaac de Freitas, Hannelore Zwitserlood, Alicia, en meer...