Home > Kijktip

Schitt's Creek

Sitcom die tegen alle verwachtingen in uitgroeide tot een fenomeen

Article header image
  • HBO Max logo

De grote streamingdiensten zagen geen brood in deze sitcom, gelukkig deed een hele kleine Amerikaanse betaalzender dat wel. Vijf jaar en evenzovele seizoenen later was Schitt's Creek uitgebroeid tot een met prijzen overladen innemende cult-klassieker die je vanaf aflevering 1 helemaal inpakt dankzij de verrukkelijke en uiterst grappige personages.

De stinkend rijke familie Rose raak alles kwijt en verhuist ten einde raad naar het enige bezit dat ze nog hebben, een klein plattelandsdorp genaamd Schitt's Creek, dat ze ooit kochten als grap. En daar moeten vader Johnny, moeder Moira en de kinderen Alexis en David zien te integreren tussen gewone mensen. Een schier onmogelijke taak wanneer je tot op het bot verwend bent.

Schitt's Creek direct kijken / streamen

Schitt's Creek is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. Schitt's Creek is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Sarah Levy, Jennifer Robertson en Eugene Levy. De serie duurt 20 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.5. Direct Schitt's Creek kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De stinkend rijke familie Rose is opeens bankroet en moet naar Schitt's Creek verhuizen, een deprimerend stadje dat ze ooit voor de lol gekocht had. Het luxe leventje is voorbij, dus moeten ze nu als een echte familie gaan leven.

Genre

Komedie

Lengte

±20m

Releasejaar

2015

Seizoenen

1 13 afleveringen 2015
2 13 afleveringen 2016
3 13 afleveringen 2017
4 12 afleveringen 2018
5 14 afleveringen 2019
6 14 afleveringen 2020

Regisseur

Jerry Ciccoritti, Laurie Lynd, Bruce McCulloch, Dan Levy, T.W. Peacocke

Cast

Sarah Levy, Jennifer Robertson, Eugene Levy, Emily Hampshire, Dan Levy, Chris Elliott, Catherine O'Hara, Annie Murphy, Dustin Milligan, Noah Reid, en meer...