Home > Kijktip

Promising Young Woman

Dit drama met Carey Mulligan komt binnen als een mokerslag

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Film1   logo
  • MeJane logo

Deze slimme film weet je als kijker tot het einde flink te verrassen. Dat de mix van zwarte comedy, wraakthriller en sociaal drama zo goed werkt komt door het met een Oscar bekroonde scenario, maar ook door de overtuigende hoofdrol van Carey Mulligan. Een knap en veelbelovend regiedebuut van actrice Emerald Fennell.

Cassie Thomas is niet meer dezelfde sinds haar beste vriendin Nina is aangerand door een klasgenoot. Jaren later laat zich bij het uitgaan thuisbrengen door mannen die veronderstellen dat ze dronken is, om ze een lesje te leren wanneer ze misbruik willen maken van de situatie. Tegelijkertijd broedt ze op een plan om Nina te wreken.

Promising Young Woman direct kijken / streamen

Promising Young Woman is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. Promising Young Woman is een film binnen het genre Thriller. met in de hoofdrol o.a. Charlotte Xia, Brittany Black en Paul Black. De film duurt 1 uur 54 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.5. Direct Promising Young Woman kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Cassie is een grappige, charismatische en veelbelovende jonge vrouw die alles mee lijkt te hebben. Ze is echter ongelukkig en eenzaam, heeft geen vrienden, woont nog steeds thuis en heeft een uitzichtloze baan. Overdag leidt ze het ingetogen leven van een grijze muis, maar ’s nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om door mannen opgepikt te worden. Iets waar ze al snel spijt van krijgt.

Genre

Thriller

Lengte

1u 54m

Releasejaar

2020

Regisseur

Emerald Fennell

Cast

Charlotte Xia, Brittany Black, Paul Black, Jenelle McKee, Chris Lowell, Jose Stephan Perez, Scarlet Spencer, Loren Paul, Alfred Molina, Gabriel Oliva, en meer...