Home > Kijktip

Luca

Een minivakantie waarvan je spontaan een ticket naar de zon wil boeken

Article header image
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo

De animatiefilm Luca is een perfect voorbeeld van hoe prachtige beelden, levendige kleuren en sfeervolle muziek een betoverende wereld kunnen creëren. Waan je in de Italiaanse Rivière met dit aandoenlijke verhaal over vriendschap, liefde en geluk.

De jonge Luca heeft een fantastische zomer aan de Italiaanse Rivière met zijn beste vriend Alberto. Tussen al het plezier door hebben de jongens een groot geheim dat ze moeten bewaren: ze zijn zeemonsters die hun echte identiteit moeten verbergen voor de buitenwereld. Die heeft het namelijk niet zo op zeemonsters.

Luca direct kijken / streamen

Luca is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Disney+ logoDisney+ en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Luca is een film binnen het genre Animatie. met in de hoofdrol o.a. Deyvi Stib Rodríguez en Giacomo Gianniotti. De film duurt 1 uur 35 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct Luca kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Luca beleeft een onvergetelijke zomer vol met gelato, pasta en eindeloze scootertochten in een badplaats aan de Italiaanse Riviera. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, maar al het plezier wordt bedreigd door een diepgeworteld geheim: hij is een zeemonster uit een onderwaterwereld.

Genre

Animatie

Lengte

1u 35m

Releasejaar

2021

Regisseur

Enrico Casarosa

Cast

Deyvi Stib Rodríguez, Giacomo Gianniotti