Home > Kijktip

Justified

Broeierige moderne western met schietgrage politieman

Article header image
  • Disney+ logo
  • Canal+ logo

Een politieman die misdaden oplost door de criminelen gewoon neer te schieten klinkt plat maar dat is Justified allesbehalve. De serie is meeslepend, spannend en grappig. En hoofdpersonage Raylan Givens is dankzij acteur Timothy Oliphant een hele coole dude. De openingsaflevering laat je buiten adem achter en daarna wordt het alleen nog maar beter.

Wanneer U.S. Marshall Raylan Givens een voortvluchtige crimineel in Miami neerschiet, wordt hij overgeplaatst naar zijn geboortedorp Harlan in Oost-Kentucky. Maar ook daar heb je criminelen die Givens graag neerschiet. Bovendien krijgt de vuurgevaarlijke Marshall in Harlan County te maken met een flink wat oude bekenden.

Justified direct kijken / streamen

Justified is te kijken/streamen op (o.a.) Disney+ logoDisney+ en Canal+ logoCanal+. Justified is een serie binnen de genres Actie, Misdaad en Drama. met in de hoofdrol o.a. Jacob Pitts, Joelle Carter en Nick Searcy. De serie duurt 50 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.6. Direct Justified kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

U.S. Marshal Givens laat zich leiden door zijn gevoel voor rechtvaardigheid en niet de wet. Als hij een voortvluchtige crimineel neerschiet, wordt overgeplaatst naar Harlan. Een mijnstadje in Oost-Kentucky en tevens zijn geboortedorp. Hier wordt hij vaak geconfronteerd met zijn verleden.

Genre

Actie - Misdaad - Drama

Lengte

±50m

Releasejaar

2010

Seizoenen

1 13 afleveringen 2010
2 13 afleveringen 2011
3 13 afleveringen 2012
4 13 afleveringen 2013
5 13 afleveringen 2014
6 13 afleveringen 2015

Regisseur

Michael Dinner, Adam Arkin

Cast

Jacob Pitts, Joelle Carter, Nick Searcy, Timothy Olyphant, Walton Goggins, Erica Tazel, Natalie Zea, Linda Gehringer, Kevin Rankin, Rick Hoffman, en meer...