Home > Kijktip

Black Bird

Vrienden worden met een seriemoordenaar? Tuurlijk, gaan we doen

Article header image
  • Apple TV+ logo

Het verhaal van Black Bird is zo spannend dat je haast niet kunt geloven dat het echt gebeurd is. Tara Egerton is geweldig in de hoofdrol. Paul Walter Hauser is briljant als doodenge seriemoordenaar met piepstem, Larry Hall. En dan is Black Bird ook nog eens een van de laatste rollen van topacteur Ray Liotta.

James Keene is de zoon van een politieman, maar toch op het slechte pad beland. Als hij de gevangenis indraait heeft de FBI een idioot voorstel voor hem. James kan op vrije voeten komen als hij vrienden wordt met seriemoordenaar Larry Hall en een bekentenis loskrijgt.

Black Bird direct kijken / streamen

Black Bird is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Black Bird is een serie binnen de genres Misdaad, Thriller en Drama. De serie duurt 57 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct Black Bird kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Nadat Jimmy Keene een gevangenisstraf van 10 jaar heeft gekregen, krijgt hij een aanbod: als hij een bekentenis kan krijgen van de vermoedelijke moordenaar Larry Hall, wordt Jimmy vrijgelaten.

Genre

Misdaad - Thriller - Drama

Lengte

±57m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 6 afleveringen 2022

Regisseur

Michaël R. Roskam