Home > Kijktip

The Summer I Turned Pretty

Zo'n zomer willen we allemaal wel. En dat strandhuis ook

Article header image
  • Prime Video logo

De serie draait voornamelijk om de driehoeksrelatie tussen Belly, Jeremiah en Conrad, maar ook moeders Laurel en Susannah hebben een behoorlijk hete zomer zodat er voor volwassenen genoeg te genieten is. Daarbij heeft de serie een diepgang die soortgenoten als To All the Boys en The Kissing Booth node misten en willen we allemaal wel zo'n strandhuis en een zomer waarin helemaal niets moet en alles mag.

De vijftienjarige Isabel 'Belly' Conklin gaat zoals ieder jaar met haar broer Steven en moeder Laurel naar het strandhuis van Laurels beste vriendin Susannah. En daar zijn ook haar twee knappe zoons Jeremiah en Conrad die Belly tot nu toe als hun kleine zusje zagen. Maar nu is Belly bijna zestien en een echte schoonheid. En natuurlijk hebben die twee puberzonen hun ogen niet in hun zak zitten.

The Summer I Turned Pretty direct kijken / streamen

The Summer I Turned Pretty is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. The Summer I Turned Pretty is een serie binnen de genres Drama en Romantiek. met in de hoofdrol o.a. Lola Tung, Gavin Casalegno en Christopher Briney. De serie duurt 45 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.3. Direct The Summer I Turned Pretty kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Iedere zomer gaan Belly en haar gezin naar Fishers’ strandhuis in Cousins. Iedere zomer is hetzelfde, tot Belly zestien wordt. Relaties komen onder druk te staan, waarheden worden blootgelegd en Belly zal voor altijd veranderen. Het is een zomer van eerste liefde, eerste hartzeer en opgroeien – het is de zomer waarin ze mooi wordt.

Genre

Drama - Romantiek

Lengte

±45m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 8 afleveringen 2022
2 8 afleveringen 2023

Regisseur

Jesse Peretz, Zoe R Cassavetes, Zoe Cassavetes, Sophia Takal, Megan Griffiths, Jeff Chan, Isabel Sandoval, Erica Dunton

Cast

Lola Tung, Gavin Casalegno, Christopher Briney, Sean Kaufman, Rachel Blanchard, Minnie Mills, Jackie Chung, Colin Ferguson, Alfredo Narciso