Home > Kijktip

Ex On The Beach - Double Dutch

Exen vechten elkaar de tent uit

Article header image
  • Videoland logo

Er is geen realityshow bizarder dan deze. Je knippert een paar keer met je ogen en je bent van een gezellige groepsvakantie in een massagevecht (of een orgie) beland. Wees gereed voor drama. Heel veel drama!

In Ex on the Beach: Double Dutch worden onbekende singles naar een paradijs vol zon, zee en plezier gestuurd om de liefde te vinden. De hel breekt los als er één voor één ex-liefjes van de deelnemers binnen komen wandelen. En die hebben nog wat appeltjes te schillen.

Ex On The Beach - Double Dutch direct kijken / streamen

Ex On The Beach - Double Dutch is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. Ex On The Beach - Double Dutch is een serie binnen de genres Reality en Dating. met in de hoofdrol o.a. Alisa, Esmee en Roy. De serie duurt 44 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.4. Direct Ex On The Beach - Double Dutch kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Acht vrijgezellen gaan naar het paradijs voor een zomer vol liefde. Althans dat denken ze. Ze feesten, daten en flirten onder zinderende temperaturen in een tropische setting. De perfecte omstandigheden voor beginnende romances, one night stand of misschien het vinden van echte liefde. Wanneer ze het het minst verwachten, komt er bezoek van hun exen. Sommigen willen wraak, anderen hopen hun ex terug te winnen.

Genre

Reality - Dating

Lengte

44m

Releasejaar

2016

Seizoenen

1 9 afleveringen 2016
2 9 afleveringen 2017
3 10 afleveringen 2018
4 10 afleveringen 2018
5 10 afleveringen 2019
6 10 afleveringen 2020
7 9 afleveringen 2021
8 10 afleveringen 2022
9 10 afleveringen 2023
10 10 afleveringen 2024

Cast

Alisa, Esmee, Roy, Sharon, Lynn, Keanu, Odim, Shani, Bastiano, Hannah, en meer...