Home > Kijktip

Synchronic

Laat je hersens kraken met deze psychologische sf-film

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

De films van Justin Benson en Aaron Moorhead zijn raar. Deze sf-horrorfilm van de regisseurs en schrijvers van Resolution en The Endless sluit mooi aan op hun eerdere werk, maar speelt net als zijn voorgangers met onze aannames over tijd, ruimte, oorzaak en gevolg. Met Synchronic kiezen de makers voor bekende hoofdrolspelers en een iets minder wild verhaal, maar als je deze film kunt waarderen moet je ook de andere films van Benson en Moorhead eens opsnorren.

Ambulancewerkers Steve en Dennis (Anthony Mackie en Jamie Dornan) stuiten op bizarre sterfgevallen die allemaal verband houden met een nieuwe designerdrug, genaamd Synchronic. Als Steve op zoek gaat naar de maker van de drug ontdekt hij dat de gebruikers van Synchronic een trip maken die hen terugvoert in de tijd. Hij besluit de drug te proberen, om zo de verdwenen tienerdochter van Dennis op te sporen.

Synchronic direct kijken / streamen

Synchronic is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Synchronic is een film binnen de genres Horror, Mysterie, Drama en Sciencefiction. met in de hoofdrol o.a. Adam J. Yeend, Michael Warren en Devyn A. Tyler. De film duurt 1 uur 42 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.2. Direct Synchronic kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Het leven van twee medisch professionals komt onder druk te staan wanneer ze te maken krijgen met gruwelijke sterfgevallen die verband houden met een designerdrug. De drug zorgt voor vreemde effecten bij de gebruikers.

Genre

Horror - Mysterie - Drama - Sciencefiction

Lengte

1u 42m

Releasejaar

2019

Regisseur

Aaron Moorhead, Justin Benson

Cast

Adam J. Yeend, Michael Warren, Devyn A. Tyler, Russ Skains, Mike R. Moreau, J. Lamb, Miles Hendler, Bianca Lemaire, Gregory Bright, Hawn Tran, en meer...