Home > Kijktip

De Verraders

Geniale reality van Nederlandse bodem verovert de wereld

Article header image
  • Videoland logo

De Verraders begint ieder seizoen als een spelletje maar mondt binnen een paar afleveringen steevast uit in een wedstrijd op leven en dood. Niemand vertrouwt elkaar en dat hakt erin bij de deelnemers. Nooit eerder werd er zoveel gehuild in een tv-spel. De Verraders is een Nederlands format dat hard bezig is de wereld te veroveren en wij snappen precies waarom.

Een psychologische strijd tussen de verraders en de getrouwen, waarbij ze een grote zilverschat kunnen winnen. Daarvoor zetten de verraders de groep tegen elkaar op en 'vermoorden' ze iedere nacht een getrouwe. De groep van getrouwen wordt steeds kleiner, maar wie weet de verraders te ontmaskeren?

De Verraders direct kijken / streamen

De Verraders is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. De Verraders is een serie binnen de genres Reality en Spel. met in de hoofdrol o.a. Tijl Beckand, Steven Kazan en Samantha Steenwijk. De serie duurt 1 uur 07 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.3. Direct De Verraders kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Achttien BN'ers strijden in een Limburgs kasteel om vijftig kilo zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en 'vermoorden' iedere nacht een medekandidaat.

Genre

Reality - Spel

Lengte

1u 07m

Releasejaar

2021

Seizoenen

1 8 afleveringen 2021
2 9 afleveringen 2022
3 9 afleveringen 2023
4 11 afleveringen 2024

Regisseur

Marc Disselhof

Cast

Tijl Beckand, Steven Kazan, Samantha Steenwijk, Loiza Lamers, Loek Peters, Kim Lammers, Kees Boot, Jörgen Raymann, Holly Mae Brood, Gaby Blaaser, en meer...