Home > Kijktip

Exit

De Noorse Wolf of Wall Street is shockerend en fascinerend maar ook grappig

Article header image
  • HBO Max logo
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo
  • Canal+ logo

Als je niet van viespeukerij en/of personages zonder enige moreel houdt, sla de Noorse serie Exit dan vooral over. De rijke stinkerds in deze serie doen weinig anders dan hun vrouwen bedriegen, coke snuiven en tussendoor heel veel geld verdienen. Het meest verontrustende is dat de makers de serie schreven nadat ze een paar avonden hadden gepraat met echte mannen uit de top van de Noorse financiële wereld. Exit werd een enorm kijkcijfersucces en wij snappen wel waarom. Je kijkt je ogen uit en er valt heel veel te lachen, ondanks de ronduit nare personages.

Adam, William, Henrik en Jeppe zijn in de dertig, werken in de financiële wereld en zijn financieel allang binnen. Ze proberen aan de sleur van het leven met een gezin te ontsnappen door veel drugs en prostituées te gebruiken maar als ze steeds verder afglijden, zetten ze hun relaties en carrière op het spel. Bovendien tolereren hun vrouwen dat gedrag niet langer.

Exit direct kijken / streamen

Exit is te kijken/streamen op (o.a.) HBO Max logoHBO Max, NPO Start logoNPO Start en NLZIET logoNLZIET. Exit is een serie binnen de genres Drama, Misdaad en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Agnes Kittelsen, Tobias Santelmann en Simon J. Berger. De serie duurt 46 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.2. Direct Exit kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Adam, William, Henrik en Jeppe zijn vier vrienden die alles lijken te hebben wat hun hart begeert. Ze werken aan de top van de financiële wereld van Oslo, zijn schatrijk en op het oog gelukkig. Ondertussen glijden ze echter steeds verder af in een destructieve spiraal van seks, drank en drugs.

Genre

Drama - Misdaad - Thriller

Lengte

±46m

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 8 afleveringen 2019
2 8 afleveringen 2021
3 8 afleveringen 2023

Regisseur

Øystein Karlsen, Øystein Karlsen

Cast

Agnes Kittelsen, Tobias Santelmann, Simon J. Berger, Pål Sverre Hagen, Jon Øigarden, Rolf Lassgård, Sonja Wanda, Bente Børsum, Chatarina Wu, Ellen Helinder, en meer...