Home > Kijktip

Deadwood

Een meesterlijk kijkje in het wetteloze South Dakota van 1876

Article header image
  • Canal+ logo

Deze heerlijke westernseries is er eentje voor de fijnproevers. Deadwood moet het niet hebben van actie of vuurgevechten, maar van de goed uitgewerkte personages. Dat levert drie meesterlijke seizoenen op met dialogen om van te smullen. Na tien jaar kregen de fans met Deadwood: The Movie nog een toegift.

In 1876 is het nog volop wild west in South Dakota, waar het goudzoekerskamp Deadwood uitgroeit tot een heuse stad. Sheriff Seth Bullock (Timothy Olyphant) handhaaft de wet in dit plaatsje vol kleurrijke types, zoals de vuilgebekte salooneigenaar Al Swearengen en historische personages als Bill Hickok en Calamity Jane.

Deadwood direct kijken / streamen

Deadwood is te kijken/streamen op Canal+ logoCanal+. Deadwood is een serie binnen de genres Misdaad, Drama en Historisch. met in de hoofdrol o.a. Dayton Callie, Brent Sexton en Brad Dourif. De serie duurt 49 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.6. Direct Deadwood kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

In een tijdperk van plundering en hebzucht trekt de grootste goudvondst in de Amerikaanse geschiedenis een horde rusteloze buitenbeentjes naar een outlaw-nederzetting waar alles en iedereen een prijs heeft.

Genre

Misdaad - Drama - Historisch

Lengte

±49m

Releasejaar

2004

Seizoenen

1 12 afleveringen 2004
2 12 afleveringen 2005
3 12 afleveringen 2006

Regisseur

Walter Hill, Mark Tinker, Ed Bianchi

Cast

Dayton Callie, Brent Sexton, Brad Dourif, Keone Young, Ian McShane, Jim Beaver, John Hawkes, Kim Dickens, Leon Rippy, Molly Parker, en meer...