Home > Kijktip

Worst Roommate Ever

Deze huisgenoten zijn niet gewoon vervelend, maar boosaardig en levensgevaarlijk

Article header image
  • Netflix logo

Als je bij de titel Worst Roommate Ever denkt aan een flatgenoot die de wc-bril niet omhoog doet of je laatste blikje bier uit de koelkast steelt, bereid je dan maar voor op een heftige rit. Deze true crime serie stelt je voor aan huisgenoten die de kost verdienen als gewetenloze oplichter, gewelddadige trekjes hebben of een dubbelleven leiden als seriemoordenaar. Niet leuk om mee te maken, wel smullen om te zien en van te huiveren. Daarom gaf Netflix de serie een tweede seizoen.

In de eerste aflevering maak je kennis met Dorothea Puente, een schijnbaar sympathiek dametje dat een pension runt voor mensen die het een beetje moeilijk hebben. Denk aan ouderen en mensen met een beperking. Achter Dorothea's liefde voor haar kwetsbare logees gaan echter bijzonder duistere bedoelingen schuil. Negen van hen zouden hun verblijf met de dood bekopen.

Worst Roommate Ever direct kijken / streamen

Worst Roommate Ever is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Worst Roommate Ever is een serie binnen het genre True crime. De serie duurt 50 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.1. Direct Worst Roommate Ever kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Gewelddadige oplichters. IJskoude moordenaars. Deze angstaanjagende waargebeurde verhalen onthullen enkele van de ergste vormen van samenwonen die je je kunt voorstellen.

Genre

True crime

Lengte

50m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 5 afleveringen 2022

Regisseur

Domini Hofmann