Home > Kijktip

Babylon

Overvloedige, opzwepende ode aan de filmindustrie

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo

Niets is te gek in dit kleurrijke spektakel van Damien Chazelle, maker van La La Land, dat overloopt van overdaad en overvloed en misschien wel de beste kakscène ooit bevat. Een unieke ervaring waar je drie uur lang alleen met een open mond naar kan kijken.

In het extravagante Hollywood van de jaren 20 dat bruist van seks en drugs proberen Manny, Nellie en Jack hun plekje te veroveren in de filmwereld. Hun levens en carrières komen in een nimmer liggende storm terecht van ambitie, doorbraken, teleurstellingen, veranderende technologie en decadentie.

Babylon direct kijken / streamen

Babylon is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Babylon is een film binnen de genres Komedie, Drama en Historisch. met in de hoofdrol o.a. Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva. De film duurt 3 uur 09 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.1. Direct Babylon kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een stomme-film-superster, een jonge opkomende ster, een productiehoofd en een muzikale sensatie proberen aan de top van de Hollywood-scene van de jaren 1920 te blijven in een tijd waarin de industrie steeds overgaat op iets nieuws.

Genre

Komedie - Drama - Historisch

Lengte

3u 09m

Releasejaar

2022

Regisseur

Damien Chazelle

Cast

Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Jean Smart, Flea, Jovan Adepo, J.C. Currais, Jimmy Ortega, Hansford Prince, Telvin Griffin, en meer...