Home > Kijktip

Twee zomers

Schokkende Vlaamse serie die je van je sokken blaast

Article header image
  • Netflix logo

In België zorgde Twee Zomers voor ophef. De serie zou groepsverkrachting afdoen als een jeugdzonde en te veel compassie hebben met de daders. Maar dat laatste is juist een van de vele sterke punten van Twee Zomers dat verder bol staat van de geloofwaardige twists die de boel tot de laatste aflevering retespannend houden. Het einde is zelfs sensationeel.

Dertig jaar geleden vond er binnen een vriendengroep van twintigers een groepsverkrachting plaats. Als de vrienden na al die jaren weer bij elkaar komen voor een vakantie, wordt één van hen gechanteerd met een video van de verkrachting. De afperser moet wel iemand uit de eigen gelederen zijn, maar wie?

Twee zomers direct kijken / streamen

Twee zomers is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Twee zomers is een serie binnen de genres Thriller en Drama. met in de hoofdrol o.a. Bjarne Devolder, Felix Meyer en Herwig Ilegems. De serie duurt 45 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct Twee zomers kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een groep hechte vrienden komt weer bijeen voor een luxe vakantie, tientallen jaren nadat een van hen seksueel werd aangerand door anderen in de groep.

Genre

Thriller - Drama

Lengte

±45m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 6 afleveringen 2022

Regisseur

Tom Lenaerts, Brecht Vanhoenacker

Cast

Bjarne Devolder, Felix Meyer, Herwig Ilegems, Inge Paulussen, Jennifer Heylen, Kevin Janssens, Koen De Bouw, Louise Bergez, An Miller, Marieke Anthoni, en meer...