Home > Kijktip

Little Evil

Wat als je (stief)zoon de antichrist is?

Article header image
  • Netflix logo

Dat kinderen behoorlijk griezelig kunnen zijn, lieten horrorfilms als The Ring en The Omen zien. En Little Evil refereert dan ook flink aan die films. Maar maakt je geen zorgen, deze horrorkomedie is lang niet zo griezelig als eerder genoemde films. Hij is wel heel lollig, lief en soms een klein beetje eng.

Adam Scott speelt de net met zijn droomvrouw getrouwde Gary die begint te vermoeden dat zijn rare stiefzoon Lucas een demon is. Lucas heeft een enge geitenhandpop en praat met een rare stem. En dan was er ook nog een priester die in tongen sprak tijdens het huwelijk. Wat te doen? Moet hij Lucas vermoorden? Redden? Of een leuke relatie opbouwen?

Little Evil direct kijken / streamen

Little Evil is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Little Evil is een film binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Noah Craig Andrews, Sasha Craig en Sally Field. De film duurt 1 uur 35 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.7. Direct Little Evil kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

In deze horrorcomedy begint een pasgetrouwde man die een band wil krijgen met zijn stiefzoon, te vrezen dat de jongen een demon is.

Genre

Komedie

Lengte

1u 35m

Releasejaar

2017

Regisseur

Eli Craig

Cast

Noah Craig Andrews, Sasha Craig, Sally Field, Peggy Miller, Brad Williams, Rhonda Freya English, David Myers Gregory, Cherie McClain, Hank Harris, Steve Kosinski, en meer...