Home > Kijktip

You

Seriemoordenaar Joe houdt huis en dat is een feestje

Article header image
  • Netflix logo

Iedere aflevering van You zit barstensvol actie en plottwists zodat je maar blijft kijken. Dat Penn Badgley de perfecte hoofdrolspeler is, helpt ook. Hij zet zowel het perfecte vriendje als de gestoorde stalker zeer overtuigend neer. En ja, ondanks al het zieke geweld, valt er nog wat te lachen ook.

In het eerste seizoen is Joe Goldberg nog enkel een boekwinkel manager in New York met een vervelende hobby. Hij stalkt vrouwen en zijn nieuwste slachtoffer is Becks. Maar Joe’s gedrag loopt al snel gierend uit de klauwen en dan is er geen houden meer aan. Joe wordt een seriemoordenaar. Maar dan wel een hele charmante.

You direct kijken / streamen

You is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. You is een serie binnen de genres Drama, Misdaad, Romantiek en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Penn Badgley, Victoria Pedretti en Carmela Zumbado. De serie duurt 48 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.7. Direct You kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken.

Genre

Drama - Misdaad - Romantiek - Thriller

Lengte

±48m

Releasejaar

2018

Seizoenen

1 10 afleveringen 2018
2 10 afleveringen 2018
3 10 afleveringen 2021
4 10 afleveringen 2023

Regisseur

John Scott, Kevin Rodney Sullivan, Lee Toland Krieger

Cast

Penn Badgley, Victoria Pedretti, Carmela Zumbado, Carlo Sciortino, Annie Karstens, Ambyr Childers, Alexander Aleynikov, Aidan Wallace, Adwin Brown, Zach Cherry, en meer...