Home > Kijktip

Ferry

Ferry Bouman uit Undercover verdiende zijn eigen film

Article header image
  • Netflix logo

De mooiste rol van Frank Lammers is natuurlijk die van Ferry Bouman in Undercover. In deze film zie je wie Ferry was voordat hij uitgroeide tot Brabantse drugskoning. Wat je ook niet wil missen is zijn kennismaking met Danielle en hun hilarische xtc-trip. Inmiddels is er ook een Ferry-serie.

Kleine crimineel Ferry Bouman werkt voor een Amsterdamse drugsbaron die hem terugstuurt naar Brabant om af te rekenen met een rivaal. Op een camping in Brabant ziet Ferry zijn zus Claudia en zwager John weer. Ook valt hij als een blok voor campingbewoonster Danielle. En we weten allemaal hoe dat afloopt.

Ferry direct kijken / streamen

Ferry is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Ferry is een film binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Ergun Simsek, Maarten Heijmans en Huub Smit. De film duurt 1 uur 46 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.0. Direct Ferry kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

Genre

Actie

Lengte

1u 46m

Releasejaar

2021

Regisseur

Cecilia Verheyden

Cast

Ergun Simsek, Maarten Heijmans, Huub Smit, Mylo Derossekater, Bram Blankestijn, Monic Hendrickx, Raymond Thiry, Huub Stapel, Juliette Van Ardenne, Elise Schaap, en meer...