Home > Kijktip

Coco

Machtig mooi Mexico met een donker randje

Article header image
  • Pathé Thuis logo

Gek genoeg is deze film een van de minder bekende Pixar-creaties, ondanks dat het ook een van de betere is. De Oscar die het won is dan ook dubbel en dwars verdiend. Ontroerend voor jong en oud en het Dia de Muertos-thema ziet er prachtig uit.

Miguel is een lieve jongen die opgroeit in een familie waar muziek uit den boze is. Laat Miguel nou net niets liever willen dan muzikant worden. Op mysterieuze wijze belandt hij in het land van de doden waar hij de getalenteerde Hector ontmoet. In een buitengewone reis ontrafelen ze samen Miguels familiegeschiedenis.

Coco direct kijken / streamen

Coco is te kijken/streamen op Pathé Thuis logoPathé Thuis. Coco is een film binnen de genres Avontuur en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Thijs Overpelt, Marloes van den Heuvel en Ilse Warringa. De film duurt 1 uur 45 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.4. Direct Coco kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat in zijn familie muziek verboden is, wil Miguel's net zo groot worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Miguel is wanhopig om zijn talent te bewijzen, maar belandt dan op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld.

Genre

Avontuur - Komedie

Lengte

1u 45m

Releasejaar

2017

Regisseur

Lee Unkrich

Cast

Thijs Overpelt, Marloes van den Heuvel, Ilse Warringa, Wiebe Pier Cnossen