Home > Kijktip

Yellowstone

De western is niet dood, hij leeft! En Kevin Costner heerst als een koning over zijn ranch

Article header image
  • Ziggo logo
  • SkyShowtime logo

Yellowstone zit vol drama, geheimen, moord en ook seks. Bijna alle leden van de familie Dutton en hun aanhang zijn halve sociopaten en daardoor is er nooit een saai moment. Het Yellowstone-imperium is inmiddels uitgebreid met twee prequels, 1923 met Harrison Ford en Helen Mirren en 1883 met Tim McGraw en Faith Hill.

Maak kennis met de familie Dutton, eigenaars van de grootste ranch in het uitgestrekte Montana. Dat wil John Dutton (Kevin Costner) ook graag zo houden, alleen hebben activisten, indianen en projectontwikkelaars het op zijn grond voorzien. Maar dan kennen ze John nog niet.

Yellowstone direct kijken / streamen

Yellowstone is te kijken/streamen op (o.a.) Ziggo logoZiggo en SkyShowtime logoSkyShowtime. Yellowstone is een serie binnen de genres Drama en Western. met in de hoofdrol o.a. Wes Bentley, Mo Brings Plenty en Luke Grimes. De serie duurt 1 uur 32 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.7. Direct Yellowstone kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De familie Dutton, met John als patriarch, bezit de grootste aaneengesloten ranch in Amerika. Hun land wordt constant aangevallen door hen wie eraan grenzen; landontwikkelaars, een indianenreservaat en het eerste National Park van Amerika. Deze strijd verloopt via de media, politiek en ouderwetse schietpartijen.

Genre

Drama - Western

Lengte

±1u 32m

Releasejaar

2018

Seizoenen

1 9 afleveringen 2018
2 10 afleveringen 2019
3 10 afleveringen 2020
4 10 afleveringen 2021
5 9 afleveringen 2022

Regisseur

Stephen T. Kay, Ed Bianchi, Taylor Sheridan

Cast

Wes Bentley, Mo Brings Plenty, Luke Grimes, Kevin Costner, Kelsey Asbille, Kelly Reilly, Jefferson White, Ian Bohen, Gil Birmingham, Forrie J. Smith, en meer...