Home > Kijktip

Married at First Sight

Met wie ik ga trouwen? Geen idee!

Article header image
  • Videoland logo

Het is misschien wel het meest bizarre sociale experiment om aan mee te doen. Trouwen met een onbekende. Dat levert (ondanks de wetenschap) meer mismatches op dan matches. Beiden zijn heerlijk om naar te kijken.

In Married At First Sight is een datingshow waarin mensen na wetenschappelijk onderzoek met elkaar worden gematcht en meteen met elkaar trouwen. Ze gaan op huwelijksreis en wonen samen en na vijf weken maken de stellen de definitieve beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Married at First Sight direct kijken / streamen

Married at First Sight is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. Married at First Sight is een serie binnen de genres Reality en Dating. met in de hoofdrol o.a. Carlo Boszhard, Radboud Visser en Patrick van Veen. De serie duurt 41 minuten . Direct Married at First Sight kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Verschillende koppels wagen de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Iedereen is gematcht door een team van experts op basis van de wetenschap en leggen hiermee het liefdes-lot compleet in hun handen. Van screendagen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgen: Carlo Boszhard volgt het bijzondere traject op de voet.

Genre

Reality - Dating

Lengte

41m

Releasejaar

2016

Seizoenen

4 10 afleveringen 2019
5 16 afleveringen 2020
6 15 afleveringen 2021
7 20 afleveringen 2022
8 21 afleveringen 2023
9 16 afleveringen 2024

Cast

Carlo Boszhard, Radboud Visser, Patrick van Veen, Liselotte Visser, Eveline Stallaart, Anne Campagne, Tila Pronk, Paulien Timmer, Pablo Bakarbessy, Marcelino Lopez, en meer...