Home > Kijktip

Big Brother

Big Brother is still watching you

Article header image
  • Videoland logo

We horen je denken: is Big Brother al die jaren na Bart, Sabine en 'ff lekker knuffelen' Ruud nog steeds leuk? Voor de liefhebber zeker. In de huidige versie van de wereldbekende realityshow vliegen de opdrachten, spellen, bondjes en intriges je om de oren als nooit tevoren. En dat gaat nooit vervelen.

In Big Brother maken 12 kandidaten kans op een geldprijs. Hoe? Door elkaar weg te spelen, want de laatste die overblijft wint. De deelnemers moeten elkaar wekelijks nomineren, maar de kijker bepaalt wie er weg moet. De show is 24/7 te bekijken, dus zeg maar dag tegen je vrije tijd.

Big Brother direct kijken / streamen

Big Brother is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. Big Brother is een serie binnen het genre Reality. met in de hoofdrol o.a. Geraldine Kemper, Peter Van De Veire en Jowendrick 'Jowi' Maduro. De serie duurt 1 uur 12 minuten . Direct Big Brother kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Big Brother weet alles van je en houdt iedereen een spiegel voor. Hij daagt de samenleving opnieuw uit om deel te nemen aan zijn experiment. Wat gebeurt er als wildvreemde mensen, 100 dagen lang, niet anders kunnen dan zichzelf zijn, zonder filters en social media, en ondertussen 24/7 bekeken en beoordeeld worden door de kijker? Wat is perceptie en wat is realiteit? 'Big Brother' zoekt het uit.

Genre

Reality

Lengte

1u 12m

Releasejaar

2021

Seizoenen

1 82 afleveringen 2021
2 72 afleveringen 2022
3 72 afleveringen 2023
4 78 afleveringen 2024

Cast

Geraldine Kemper, Peter Van De Veire, Jowendrick 'Jowi' Maduro, Liese Luwel, Naomi Timmerman, Nathalie Eling, Theo Sijtzema, Thomas Nagels, Zakaria 'Ziko' Ouchchen, Dimitri Rodaro, en meer...