Home > Kijktip

90 day fiancé

Het mooiste realitygoud dat er bestaat op deze wereld

Article header image
  • HBO Max logo

De liefde kan heel mooi zijn, maar in 90 Day Fiancé is het vaker wel dan niet een treinongeluk. De geweldig gecaste Amerikaanse kandidaten zoeken oprecht naar liefde (of lust) in het buitenland. Voor de buitenlandse liefdes mondt de Amerikaanse droom vaker dan niet uit in een nachtmerrie wanneer ze ergens op het troosteloze platteland van Oklahoma terechtkomen. En dan heb je ook nog de types die enkel uit zijn op een 'green card'. Het levert altijd geweldige televisie op. 90 Day Fiancé is zo succesvol dat er meerdere spin-offs uit voortkwamen.

Stellen proberen een zogenaamd K-1 visa te bemachtigen waarmee een Amerikaanse staatsburger zijn of haar buitenlandse geliefde naar Amerika mag laten komen. Daarna hebben de twee nog 90 dagen om elkaar te leren kennen, de schoonfamilie te ontmoeten en te trouwen, anders moet degene met het visum terug naar z'n eigen land. En dat levert bakken met stress, ruzie en twijfels op.

90 day fiancé direct kijken / streamen

90 day fiancé is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. 90 day fiancé is een serie binnen de genres Reality en Dating. met in de hoofdrol o.a. Yara Zaya, Stephanie Davison en Yamir Castillo. De serie duurt 1 uur 29 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.4. Direct 90 day fiancé kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Realityserie over een van de meest spraakmakende koppels uit '90 Day fiancé': Chantel en Pedro. Woordenwisselingen zijn er onderling en met elkaars familieleden, want daartussen botert het niet helemaal lekker. Zo hebben de ouders van Chantel hun twijfels over Pedro en raakte hij al eens slaags met Chantels broer River. Chantel heeft op haar beurt weer mot met Pedro’s zusje.

Genre

Reality - Dating

Lengte

1u 29m

Releasejaar

2014

Seizoenen

1 6 afleveringen 2019
2 12 afleveringen 2014
3 11 afleveringen 2015
4 14 afleveringen 2016
5 13 afleveringen 2017
6 13 afleveringen 2018
7 15 afleveringen 2019
8 19 afleveringen 2020

Regisseur

Rogue Rubin

Cast

Yara Zaya, Stephanie Davison, Yamir Castillo, Mohamed Jbali, Justin Halas, Evelin Halas, Daya De Arce, Danielle Mullins, Chelsea Macek, Brett Otto, en meer...