Home > Kijktip

De Verhulstjes

Van Oostduinkerke tot Saint-Tropez, De Verhulstjes nemen je mee

Article header image
  • Videoland logo

We horen je denken: alweer een realityshow over mensen die goed geboerd hebben en er warmpjes bij zitten. Dat klopt, maar de Vlaamse familie Verhulst is ook nog eens grappig én sympathiek. Sommige mensen hebben het geluk nu eenmaal aan hun zijde.

Gert, Ellen, Viktor en Marie geven een inkijkje in hun dagelijkse leven waarbij weinig achter gesloten deuren blijft. De alledaagse bezigheden en familieliefde zorgen voor herkenbaarheid waardoor het een genot is om de afleveringen te bingen.

De Verhulstjes direct kijken / streamen

De Verhulstjes is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. De Verhulstjes is een serie binnen het genre Reality. met in de hoofdrol o.a. Viktor Verhulst, Marie Verhulst en Jelle Cleymans. De serie duurt 41 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.3. Direct De Verhulstjes kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Bij de familie Verhulst lachen ze ontzettend graag, maar kunnen ze ook serieus zijn. In deze serie geven Studio-100 baas Gert Verhulst en zijn gezin een uniek inkijkje geven in hun leven.

Genre

Reality

Lengte

41m

Releasejaar

2021

Seizoenen

1 6 afleveringen 2021
2 7 afleveringen 2021
3 6 afleveringen 2022
4 6 afleveringen 2023
5 6 afleveringen 2023

Cast

Viktor Verhulst, Marie Verhulst, Jelle Cleymans, Gert Verhulst, Ellen Callebout, Jef Oomen, Jos Verhulst