Home > Kijktip

Over Water

Frank Masmeijer eat your heart out

Article header image
  • Netflix logo

Onze zuiderburen schudden de ene na de andere fijne serie uit hun mouw. Zo ook deze, waarin het verhaal van de fictieve Vlaamse tv-ster John Beckers verdacht veel gelijkenissen vertoont met dat van de Nederlandse entertainer Frank Masmeijer.

John krijgt van zijn gezin nog een allerlaatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen na een alcoholverslaving. Na een verblijf in een afkickkliniek gaat hij daarom met goede moed aan de slag in de haven. Daar spelen zijn oude demonen op en valt de gevallen ster ten prooi aan cocaïnehandel. Doe dat nou niet, John!

Over Water direct kijken / streamen

Over Water is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Over Water is een serie binnen de genres Drama en Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Tom van Dyck, Tom Dewispelaere en Ruth Becquart. De serie duurt 42 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.7. Direct Over Water kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De voormalige tv-ster John Beckers krijgt van zijn vrouw Marjan en hun twee kinderen een allerlaatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen. Na een verblijf in de ontwenningskliniek gaat hij daarom met vernieuwde moed aan de slag in de haven, bij het familiale expeditiebedrijf van zijn schoonvader. John komt al snel in het circuit terecht van de gevaarlijkste en meest lucratieve handel aan de dokken: cocaïne. Zal hij zijn oude demonen in bedwang kunnen houden en proberen te weerstaan aan nieuwe verleidingen in deze bikkelharde wereld?

Genre

Drama - Misdaad

Lengte

±42m

Releasejaar

2018

Seizoenen

1 10 afleveringen 2018
2 10 afleveringen 2020

Cast

Tom van Dyck, Tom Dewispelaere, Ruth Becquart, Natali Broods, Kevin Janssens, Jeroen Perceval