Home > Kijktip

It's a Sin

Prachtig, hartverscheurend, vrolijkmakend en dieptriest tegelijk

Article header image
  • HBO Max logo
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo

Er zijn verschillende films en series gemaakt over de gevolgen van aids in de jaren 80, maar zelden met zo'n emotionele impact als in deze Britse miniserie. It's a Sin volgt vijf jongeren gedurende tien jaar. De personages stelen direct je hart, en daardoor voel je elke aflevering hun pijn groeien.

In 1981 komen vijf jongeren met heel uiteenlopende achtergronden bij elkaar in Londen, waar ze samen in een flat trekken. Ze worden elkaars beste vrienden en staan aan het begin van een spannend hoofdstuk in hun leven, maar een nieuwe dodelijke ziekte maakt de toekomst onzeker en angstaanjagend

It's a Sin direct kijken / streamen

It's a Sin is te kijken/streamen op (o.a.) HBO Max logoHBO Max, NPO Start logoNPO Start en NLZIET logoNLZIET. It's a Sin is een serie binnen de genres Komedie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Shaun Dooley, Omari Douglas en Olly Alexander. De serie duurt 45 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.6. Direct It's a Sin kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Drie jonge homoseksuele mannen verhuizen van het platteland naar Londen in het begin van de jaren tachtig. Aanvankelijk kennen ze elkaar niet, maar later gaan ze samenwonen. Terwijl ze volop van het leven genieten, worden ze geconfronteerd met een nieuw virus dat de ronde begint te doen. Ondanks de terreur van hiv en aids blijven ze geloven in het leven en de liefde.

Genre

Komedie - Drama

Lengte

±45m

Releasejaar

2021

Seizoenen

1 5 afleveringen 2021

Regisseur

Peter Hoar

Cast

Shaun Dooley, Omari Douglas, Olly Alexander, Nathaniel Curtis, Lydia West, Keeley Hawes, David Carlyle, Callum Scott Howells