Home > Kijktip

Succession

Intrige, gekonkel en humor op het hoogste niveau

Article header image
  • HBO Max logo

Superlatieven komen te kort om de genialiteit van Succession te beschrijven. De acteurs zijn geweldig, de dialogen nog beter en de verhaallijnen niet minder dan briljant. De serie is grappig op een bijtende manier en heeft de diepgang van een Griekse tragedie. En een groot voordeel, na het kijken van Succession is het een stuk minder aantrekkelijk om steenrijk te zijn.

De machtsstrijd om het leiderschap van Waystar Royco, het machtige familiebedrijf van de familie Roy, zindert seizoen na seizoen door in deze fenomenale serie. De vraag is wie er aan het langste eind gaat trekken. De onuitstaanbare, keiharde oprichter Logan Roy of een van zijn kinderen, Kendall, Shiv of Roman, die niet zonder elkaar kunnen, maar ook bereid zijn elkaar op elk moment een mes in de rug te steken.

Succession direct kijken / streamen

Succession is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. Succession is een serie binnen de genres Drama en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Nicholas Braun, Matthew Macfadyen en Kieran Culkin. De serie duurt 1 uur 05 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.8. Direct Succession kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De familie Roy, bestaande uit vader Logan en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger.

Genre

Drama - Komedie

Lengte

±1u 05m

Releasejaar

2018

Seizoenen

1 10 afleveringen 2018
2 10 afleveringen 2019
3 9 afleveringen 2021
4 10 afleveringen 2023

Regisseur

Mark Mylod, Adam McKay

Cast

Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Kieran Culkin, Jeremy Strong, Sarah Snook, Alan Ruck, Brian Cox, Peter Friedman, Hiam Abbass, Rob Yang, en meer...