Home > Kijktip

Servant

Creepy babysitter zorgt voor griezelig sprookje

Article header image
  • Apple TV+ logo

Servant is een serie van regisseur M. Night Shyamalan, en wie een beetje bekend is met diens werk (The Sixth Sense, Unbreakable) weet ongeveer wat te verwachten. Dit is een bovennatuurlijke thriller waarin vreemde zaken gebeuren. Soms is Servant wat traag, maar de algehele creepy sfeer en de zwarte humor maakt veel goed. Als Servant bevalt, ben je even zoet, want de serie telt vier seizoenen.

Het rijke New Yorkse stel Sean en Dorothy huurt een nanny in voor hun kindje Jericho. Tot zo ver niets bijzonders, ware het niet dat het baby'tje overleed toen het drie maanden oud was. Dorothy kreeg een zenuwinzinking en op advies van een psychiater schafte Sean een levensechte pop aan en sindsdien doet hij net of Jericho nog leeft. Net als de ingehuurde nanny. Dat blijkt uiteindelijk geen strak plan te zijn, want de nanny is niet pluis.

Servant direct kijken / streamen

Servant is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Servant is een serie binnen de genres Drama, Horror en Mysterie. met in de hoofdrol o.a. Toby Kebbell, Rupert Grint en Nell Tiger Free. De serie duurt 34 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct Servant kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Het verhaal volgt een jong koppel uit Philadelphia dat in diepe rouw is nadat een vreselijke tragedie hun huwelijk op zijn kop zet. Hun relatie komt hierdoor op een onverwachte manier onder druk te staan. Deze wig die geslagen is tussen de man en de vrouw opent een deur naar een mysterieuze kracht die hun huis binnendringt.

Genre

Drama - Horror - Mysterie

Lengte

±34m

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 10 afleveringen 2019
2 10 afleveringen 2021
3 10 afleveringen 2022
4 10 afleveringen 2023

Regisseur

M. Night Shyamalan, Dylan Holmes Williams, Julia Ducournau

Cast

Toby Kebbell, Rupert Grint, Nell Tiger Free, Lauren Ambrose, Victoria Cartagena, Patrick McDade, Jerrika Hinton, Jennifer Butler, Chris McMullin, Alison Elliott, en meer...