Home > Kijktip

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Ed en Lorraine Warren schieten opnieuw te hulp bij een demonische zaak

Article header image
  • HBO Max logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo

Deze derde film in de reeks heeft een wat andere opzet en is minder eng en verrassend dan zijn voorgangers. Maar wat absoluut ijzersterk blijft zijn Patrick Wilson en Vera Farmiga als Ed en Lorraine Warren. De acteurs zijn volledig geloofwaardig als onderzoekers van het paranormale én als liefhebbend echtpaar.

De derde Conjuring-film is gebaseerd op een waargebeurde moordzaak uit 1981. Het echtpaar Warren helpen dit keer Arne Johnson, die zijn huisbaas met 22 messteken om het leven bracht. De Warrens geloven dat Arne op dat moment bezeten was door een demon en ontdekken een verband met een andere moord.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It direct kijken / streamen

The Conjuring: The Devil Made Me Do It is te kijken/streamen op (o.a.) HBO Max logoHBO Max, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. The Conjuring: The Devil Made Me Do It is een film binnen de genres Horror en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Ruairi O'Connor, Julian Hilliard en Vera Farmiga. De film duurt 1 uur 48 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.3. Direct The Conjuring: The Devil Made Me Do It kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren worden gevraagd om een schokkende moord te onderzoeken. Ze proberen de ziel te redden van de jongen die van de moord wordt verdacht. Hij beweert namelijk onschuldig te zijn omdat hij door de duivel bezeten was.

Genre

Horror - Thriller

Lengte

1u 48m

Releasejaar

2021

Regisseur

Michael Chaves

Cast

Ruairi O'Connor, Julian Hilliard, Vera Farmiga, Patrick Wilson Sarah Catherine Hook, Sarah Catherine Hook, Patrick Wilson