Home > Kijktip

De luizenmoeder

Nederlandse comedyserie die uitgroeide tot een fenomeen

Article header image
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo

Eindelijk een grappige Nederlandse comedyserie die niet bang was om tegen wat politiek correcte schenen aan te schoppen. De Luizenmoeder maakte van juf Ank en directeur Anton onvergetelijke personages en de kijkcijfers waren week na week niet aan te slepen. 'Dat vinden we niet raar, alleen maar heel bijzonder.'

De Klimop is een doorsnee basisschool die de ouders regelmatig lastigvalt met zaken als een traktatiebeleid, de glansmethode en participizzaën. Juf Ank schopt intussen met enige regelmaat tegen de schenen van diezelfde ouders en directeur Anton, die onhandig zijn best doet om van de Klimop een succes te maken.

De luizenmoeder direct kijken / streamen

De luizenmoeder is te kijken/streamen op (o.a.) NPO Start logoNPO Start en NLZIET logoNLZIET. De luizenmoeder is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Jennifer Hoffman, Ilse Warringa en Henry van Loon. De serie duurt 24 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct De luizenmoeder kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Over de sociale perikelen rondom het schoolplein. Moeder Hannah en dochter Floor zijn nieuw op basisschool 'De Klim-Op.' Hannah ontmoet de ouders en leraren, die van deze school een wel heel bijzondere plek maken.

Genre

Komedie

Lengte

±24m

Releasejaar

2018

Seizoenen

1 10 afleveringen 2018
2 9 afleveringen 2018

Regisseur

Jelle de Jonge, Diederik Ebbinge

Cast

Jennifer Hoffman, Ilse Warringa, Henry van Loon, Diederik Ebbinge, Bianca Krijgsman, Rosanne Huijsman, Andre Dongelmans, Anouk Godthelp, Arnoud Bos, Delano Cor Eversteijn, en meer...