Home > Kijktip

Flikken Rotterdam

Met een prachtige hoofdrol voor de Rotterdamse skyline

Article header image
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo

Omdat Flikken Maastricht zo'n ongelooflijk succes was, besloten de makers een zelfde soort serie in de Maasstad te beginnen. En warempel, Flikken Rotterdam werd ook een hit. In tegenstelling tot de Limburgse variant, wil de cast hier nog wel eens wisselen al zijn Mark van Eeuwen, Cees Geel en Huub Stapel er al vanaf het begin bij.

In het eerste seizoen draaide de serie om de vier Rotterdamse rechercheurs Stan, Dries, Lieve en Esther en de nieuwe officier van justitie Hein Berg. Dit rechercheteam zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep in de havenstad. Ze kregen alleen wel te maken met een mol in hun midden, wat voor de nodige spanningen onderling zorgde.

Flikken Rotterdam direct kijken / streamen

Flikken Rotterdam is te kijken/streamen op (o.a.) NPO Start logoNPO Start en NLZIET logoNLZIET. Flikken Rotterdam is een serie binnen de genres Misdaad, Politie, Actie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Cees Geel, Mark van Eeuwen en Huub Stapel. De serie duurt 45 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.0. Direct Flikken Rotterdam kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Met de Rotterdamse haven als decor gaat dit rechercheteam de strijd met de misdaad aan.

Genre

Misdaad - Politie - Actie - Drama

Lengte

±45m

Releasejaar

2016

Seizoenen

1 10 afleveringen 2016
2 10 afleveringen 2017
3 10 afleveringen 2018
4 10 afleveringen 2019
5 10 afleveringen 2021
6 10 afleveringen 2022
7 10 afleveringen 2023

Regisseur

Pieter Van Rijn, Martin Schwab, Pieter Walter Boer

Cast

Cees Geel, Mark van Eeuwen, Huub Stapel, Ortál Vriend, Maartje van de Wetering, Jeremiah Fleming, Bing Wiersma, Christine de Boer, Edo Brunner, Edon Rizvanolli, en meer...