Home > Kijktip

Klem

Geweldig goede serie met topacteurs

Article header image
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo

Wat te doen als je iemand in je kennissenkring een beruchte crimineel blijkt te zijn? Dat is de kwestie waar de spannende dramaserie KLEM om draait. Deze Nederlandse serie trok destijds gemiddeld maar liefst een miljoen kijkers per aflevering. En terecht. Na de serie volgde nog een bioscoopfilm.

De hardwerkende, alleenstaande vader Hugo Warmond komt in een lastige situatie terecht wanneer zijn dochter Suus bevriend raakt met Chrissie, de dochter van de net vrijgelaten crimineel Marius Milner. Wanneer de keurige belastinginspecteur Hugo het gezin wil helpen met hun financiële problemen, komt hij langzamerhand in de criminele wereld terecht.

Klem direct kijken / streamen

Klem is te kijken/streamen op (o.a.) NPO Start logoNPO Start en NLZIET logoNLZIET. Klem is een serie binnen de genres Drama, Misdaad en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. De serie duurt 45 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.7. Direct Klem kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Belastingfunctionaris Hugo Warmond is weduwnaar. Hij probeert zijn leven weer op de rails te krijgen met zijn puberdochter Laura en zijn achtjarige Suzan. De laatste heeft een boezemvriendin, Christine, wier vader tot Hugo's schrik een gevaarlijke achtergrond blijkt te hebben.

Genre

Drama - Misdaad - Thriller

Lengte

±45m

Releasejaar

2017

Seizoenen

1 10 afleveringen 2017
2 10 afleveringen 2018
3 10 afleveringen 2020
4 3 afleveringen 2024

Regisseur

Frank Ketelaar

Cast

Barry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan, Marie-Mae van Zuilen, Yenthe Bos, Zoe Cusell, Nhung Dam, Bodil de la Parra, Vincent van der Valk, Ad Knippels, en meer...