Home > Kijktip

The Circle USA

Liegen tot je er bij neervalt

Article header image
  • Netflix logo

Kijken naar mensen die 24/7 in dezelfde ruimte zijn? We geven toe: het klinkt wat saai. Maar dat is juist niet het geval. The Circle USA weet aflevering na aflevering te verrassen met twists waar je steil van achterover slaat. Je wil alleen maar meer, meer en nog eens meer!

Vergeet de tropische eilanden, want in The Circle betrekken de deelnemers allemaal een kamer in een appartementencomplex. Ze zien elkaar niet en krijgen de opdracht een profiel aan te maken op een socialmediaplatform. Als catfish of als zichzelf. De persoon die aan het einde het populairst is, wint 100.000 dollar.

The Circle USA direct kijken / streamen

The Circle USA is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. The Circle USA is een serie binnen de genres Reality, Dating en Spel. met in de hoofdrol o.a. Michelle Buteau, Daniel Cusimano en Chanel Capra. De serie duurt 45 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.2. Direct The Circle USA kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Acht deelnemers worden opgesloten in aparte hotelkamers. De enige manier waarop ze met elkaar kunnen communiceren is via het socialmediaplatform 'The Circle'. Alles draait om status en strategie, want de meest populaire deelnemer wint honderdduizend dollar. Hoe ver gaan de kandidaten om de populairste te worden?

Genre

Reality - Dating - Spel

Lengte

45m

Releasejaar

2020

Seizoenen

1 19 afleveringen 2020
2 13 afleveringen 2021
3 13 afleveringen 2021
4 13 afleveringen 2022
5 13 afleveringen 2022
6 13 afleveringen 2024
7 13 afleveringen 2024

Regisseur

Tom Lowry, Quinn Saunders, Sam Campbell, James Tyndall, Ben Hardy

Cast

Michelle Buteau, Daniel Cusimano, Chanel Capra, Calvin Crooks, Ava Capra, Terilisha, Savannah Palacio, Lee Swift, Jack Atkins, Deleesa Carrasquillo, en meer...