Home > Kijktip

The Haunting of Hill House

Waarschuwing: Kijk deze serie niet voor het slapengaan!

Article header image
  • Netflix logo

Er zijn talloze dingen die mis kunnen gaan bij een horrorreeks. Dat ie niet griezelig is bijvoorbeeld. Daar is in dit geval geen enkele sprake van. Het is doodeng, het is ellendig, het is afgrijselijk! En dat is natuurlijk een groot compliment. Kijk deze serie vooral niet 's avonds in je eentje. De kans dat je daarna nog lekker slaapt is vrijwel nihil.

Vader en moeder Crain en hun vijf kinderen nemen hun intrek in een enorm huis in een bos. Ze willen de boel opknappen en daarna voor veel geld verkopen, maar binnen de kortst mogelijke tijd worden vooral de kleinste kinderen geplaagd door vreselijke nachtmerries en onvriendelijke geesten. De ouders hechten weinig geloof aan de verhalen van hun kroost. Tot ze zelf last krijgen van de spoken. Maar dan is het al veel te laat.

The Haunting of Hill House direct kijken / streamen

The Haunting of Hill House is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. The Haunting of Hill House is een serie binnen de genres Drama, Horror en Mysterie. met in de hoofdrol o.a. Anthony Ruivivar, Arianne Martin en Benjamin Weaver. De serie duurt 1 uur per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.5. Direct The Haunting of Hill House kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven.

Genre

Drama - Horror - Mysterie

Lengte

±1u

Releasejaar

2018

Seizoenen

1 10 afleveringen 2018

Regisseur

Mike Flanagan

Cast

Anthony Ruivivar, Arianne Martin, Benjamin Weaver, Carla Gugino, Dane MacWhinnie, David Shae, Elizabeth Reaser, Henardo Rodriguez, Henry Thomas, Jeremy Ambler, en meer...