Home > Kijktip

Undercover

Een must see als je van spannende televisie houdt

Article header image
  • Netflix logo

Zonder twijfel de beste Nederlandse (en Belgische) serie op Netflix en dat is grotendeels te danken aan Frank Lammers die van de meedogenloze en tegelijkertijd komische drugskoning Ferry Bouman een onvergetelijk personage maakte. En natuurlijk aan Elise Schaap als naïef liefje van Ferry. De Limburgse camping waar alles zich afspeelt is een verfrissende locatie voor een misdaadserie.

In opdracht van de Belgische politie moeten twee undercoveragenten het netwerk van Ferry Bouman, een van de grootste xtc-producenten ter wereld, infiltreren. Door te verblijven op de Limburgse camping waar Ferry zijn weekenden en vakanties doorbrengt, proberen de twee contacten te leggen en informatie te verzamelen over de drugsbaas.

Undercover direct kijken / streamen

Undercover is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Undercover is een serie binnen het genre Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Kok-Hwa Lie, Katrien De Ruysscher en Katelijne Verbeke. De serie duurt 46 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.8. Direct Undercover kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Undercoveragenten Bob Lemmens en Kim de Rooij infiltreren in de levens van grote criminelen in België en Nederland. Ze proberen te infiltreren in de organisatie van Ferry Bouman, een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Maar Ferry houdt de nieuwkomers goed in de gaten.

Genre

Misdaad

Lengte

±46m

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 10 afleveringen 2019
2 10 afleveringen 2020
3 8 afleveringen 2021

Regisseur

Frank Devos, Eshref Reybrouck

Cast

Kok-Hwa Lie, Katrien De Ruysscher, Katelijne Verbeke, Jasper van Beusekom, Huub Smit, Emma Verlinden, Christine Verheyden, Besnik Limani, Benny Claessens, Begir Memeti, en meer...